Media si presa

Best of Craiova 2017 – Câştigătorii au fost premiaţi

Dacă topul pe anumite categorii, cum ar fi „Cel mai bun service auto“ sau „Cel mai bun centru medical“, este similar cu cel din 2016, există categorii în care craiovenii au exprimat preferințe noi …

Hanul Andriței, etalonul serviciilor de calitate

Hanul Andriței este, fără doar și poate, un reper în rândul restaurantelor de evenimente și primul care dă startul fiecărui trend în materie de locații și meniuri de nunți.

Sute de cupluri care urmeaza sa-si uneasca destinele s-au ingramadit la nunta de proba!

Tinerii au putut degustat meninuri traditionale cu influente frantuzesti si au aflat care sunt ultimele trenduri de anul acesta.

kanalD-logo

Hanul Andriţei, în topul preferinţelor viitorilor miri | GAZETA de SUD

Hanul Andriţei a deschis anul acesta cea de-a treia locaţie destinată celor mai importante evenimente din viaţa craiovenilor. Andra Dina, managerul general al centrului de evenimente, ne dezvăluie câteva detalii din culisele unuia dintre cele mai apreciate restaurante de evenimente din Craiova.

Hanul Andriţei, un reper în organizarea de evenimente | GAZETA de SUD

Perechile de miri care se pregătesc de nuntă sau viitorii părinţi ce se gândesc la botez în următorul an pun deja la punct detaliile evenimentelor ce urmează să aibă loc.

Chef Nico Lontras, la Craiova: „Bucătăria românească trebuie să se reinventeze“ | GAZETA de SUD

Unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din România, Nico Lontras, a fost prezent la Craiova la un eveniment în cadrul căruia bucătarii celor mai importante restaurante din Bănie au putut afla din tainele artei gastronomice.

Gazeta de Sud, sărbătoare la 20 de ani | GAZETA de SUD

Gazeta de Sud a sărbătorit 20 de ani în slujba oltenilor de pretutindeni, împreună cu reprezentanții administrației publice și colaboratorii săi

Nunta Ștefan Barboianu (fotbal liga1)

Barboianu i-a cantat o melodie romantica sotiei. Lazar si antrenorul Stoican i-au fost alaturi lui Barboianu, care a invitat la nunta si multi colegi de la Craiova!

6 reguli pentru cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii | wedding tips

CONCURS: Daca dati share si lasati un comentariu acestui clip puteti castiga o sedinta foto in Craiova. Concursul dureaza pana …

Reinventând bucătăria româneacă | GAZETA de SUD | ALEGE TV

Bucataria romaneasca trebuie sa se reinventeze, altfel in 20 de ani in Romania vor mai exista 2 sau 3 restaurante romanesti.

Urban Chic – 02.07.2016 | ALEGE TV

De catre Alege TV , Gazeta de Sud